KENNISMAKING

Als jij voor het eerst bij mij komt neem ik de tijd voor je om elkaar in een voorgesprek iets beter te leren kennen en om te voelen hoe het voelt als wij samen in 1 ruimte verkeren. Je krijgt wat drinken, we praten wat en je vertelt mij precies wat je fetishes zijn. Wat ik nog belangrijker vind is wat je absoluut niet wilt. Het is zonde om tijdens de sessie iets te ervaren waar je helemaal niet blij van wordt. Wees voorbereid in wat je mij gaat vertellen zodat ik weet wat je grenzen zijn.

Mocht er tijdens de sessie wel iets gebeuren wat je toch niet prettig vind geef dit dan aan. Ik heb liever dat je het meteen zegt dan dat je met een onbevredigd gevoel weggaat. 

Na ons gesprek reken je af, kan je nog even naar de wc en ga je onder de douche.  Als je klaar bent met douche meld je je zoals afgesproken weer bij mij Naakt of gekleed als opdracht.

 

TYPE SESSIES

 

Ik kan een rollenspel spelen waarin veel verbale communicatie komt kijken. Dit komt vooral vanuit mij maar als jou fantasie rijk genoeg is kunnen we samen heel ver komen. Het rollenspel is dan geen spel meer maar een fantasie die werkelijkheid wordt. Het komt ook voor dat ik sessies speel waarin ik helemaal niet praat en jij dus ook niet. Om zo samen in een hoger level te treden even weg van de realiteit. 

Mijn voorkeur gaat uit naar playing with the mind...ik hoor vaak: u bent wel heel aardig en lief ondanks dat u zo hard kan zijn. Dat klopt....ik vind de combinatie heel belangrijk er moet vertrouwen ontstaan en dat kan niet als ik er op los sla of geen rekening hou met jou. En hoe g**l is het idee dat jij stiekem een beetje bang bent voor wat komen gaat en achteraf weet dat dat je eigen hersenspinsels waren...welkom to mindplay!

Je hoeft je bij mij niet af te vragen of ik iets wel of niet leuk vind want ik doe alleen waar ik mijzelf prettig bij voel. Als iets niet in mijn straatje past dan raad ik je aan een andere Meesteres te benaderen. 

Ik werk geen lijsten af dus jij kan globaal aangeven wat voor sessie je prefereert maar hoe de sessie verloopt bepaal ik. En geloof mij, dat is echt het beste als je een echte overgave wilt meemaken. 

 

FOTO & FILM & OPNAMES

Als je het leuk vindt dat ik foto's maak of stukjes van de sessie film dan moet je hier specifiek om vragen. Het heeft niet mijn voorkeur want het verstoort de flow van het spel. Er mogen niet ongevraagd geluids- en filmopnames gemaakt worden. In overleg is veel mogelijk.

 

NA DE SESSIE

 

Na de sessie kan je nog een keer douche, voor de dirty people neem je tandenborstel mee. Als je wilt krijg je nog wat drinken en hebben we een nagesprek. 

 

Voor vragen mail mij gerust. Ik reageer altijd binnen 24 uur.