KENNISMAKING

Als jij voor het eerst bij mij komt neem ik de tijd voor je om elkaar in een voorgesprek iets beter te leren kennen. Je krijgt wat drinken, we praten wat en je vertelt mij wat je fetishes zijn. Wat ik nog belangrijker vind is wat je absoluut niet wilt. Het is zonde om tijdens de sessie iets te ervaren waar je helemaal niet blij van wordt. Wees voorbereid in wat je mij gaat vertellen zodat ik weet wat je grenzen zijn.

Mocht er tijdens de sessie wel iets gebeuren wat je toch niet prettig vind geef dit dan aan. Ik heb liever dat je het meteen zegt dan dat je met een onbevredigd gevoel weggaat. 

Na ons gesprek reken je af, kan je nog even naar de wc en ga je onder de douche.  Als je klaar bent met douche meld je je zoals afgesproken weer bij mij naakt of gekleed als opdracht.

 

FOTO & FILM & OPNAMES

Als je het leuk vindt dat ik foto's maak of stukjes van de sessie film dan moet je hier specifiek om vragen. Het heeft niet mijn voorkeur want het verstoort de flow van het spel. Er mogen niet ongevraagd geluids- en filmopnames gemaakt worden. In overleg is veel mogelijk.

 

NA DE SESSIE

Na de sessie kan je nog een keer douche, voor de dirty people neem je tandenborstel mee. Als je wilt krijg je nog wat drinken en hebben we een nagesprek. 

 

Voor vragen mail mij gerust. Ik reageer altijd binnen 24 uur.