Op deze pagina plaats ik reviews en/of schrijfopdrachten van mijn slaven. Het leek mij handig een inhoudsopgave te maken met een titel waar de review over gaat. Zo kan je direct naar de review van je voorkeur gaan. 

 

Story 1: De Diva en de vlegel het begin (written by vlegeltje)

Story 2: Slaan en strijken (written by vlegeltje)

Story 3: Taxicentrale (written by vlegeltje)

Story 4: Toys en lingerie (written by anoniem)

Story 5: herluckytoilet (english written)  NEW

 

Story 1:De Diva en de vlegel

 

Hoe het begon; hoe ik bij je kwam. Daarover vroeg je me iets te schrijven. Of nee, je vroeg het niet… je gaf me de opdracht. Want zo liggen de verhoudingen, dat is wel duidelijk geworden de afgelopen tijd; jij bepaalt, geeft orders en bevelen, en ik dien daar gehoor aan te geven. Ook als ik er geen zin in heb, of iets zelfs helemaal niet wil, of er bang voor ben; ook dan heb ik geen keus. Ik dien te gehoorzamen, in alle gevallen en onder alle omstandigheden. Zo niet dan dreigen er sancties, strafmaatregelen. En dan geen straf waarnaar ik heimelijk verlang, nee … echte straf die zijn uitwerking niet mist. Dat heb ik inmiddels wel geleerd en ondervonden.

Goed dan. Ik ben bij je gekomen door….. het lot, zoals je zelf wel eens hebt gezegd. En ergens is dat ook waar (natuurlijk, hoe zou ik dat durven tegen te spreken..).  Het lot… en mijn heimelijke en diepe verlangens. Verlangens die ik bij andere meesteressen wel eens eerder erkend en gehonoreerd zag, maar nooit in zo’n mate dat daar een blijvend verbond uit voort kwam. Totdat ik terecht kwam bij jou, via je site waarvan de foto’s en de tekst me heel nieuwsgierig maakten, zodat ik me afvroeg of dit misschien de voor mij ideale Meesteres zou kunnen zijn.

De eerste afspraak gemaakt. Ik weet nog heel goed, zal het nooit vergeten. Ik was onderweg per trein naar Amsterdam, toen je bericht kwam;  je had een andere afspraak over het hoofd gezien en moest daarom onze afspraak afzeggen. Ik weet nog goed dat ik dacht; ‘nou als dat zo moet gaan, dan maar niet, dat wordt geen nieuwe poging meer’ . Een uur door centrum Amsterdam gedwaald waar hordes irritante toeristen me voor de voeten liepen.  Achteraf begrijp ik dat dat óok al onderdeel van het grote spel was. Eerst iemand lokken met een afspraak, om dan keihard af te zeggen; pure mindplay . Om alleen de meest geschikte kandidaten over te houden, zij die zich hierdoor niet laten ontmoedigen en toch doorzetten; selectie op karakter! Heel geraffineerd…

Die horde genomen, op naar de eerste echte ontmoeting. Trillend van de spanning en zenuwen belde ik aan en werd binnengelaten. Oooo dat zou ik nog wel 100 keer over willen doen, dat moment van spanning, nieuwsgierigheid (van beide kanten natuurlijk), en ook die eerste keer dat je de Diva mag aanschouwen… zooo indrukwekkend en verpletterend… het was voor mij meteen duidelijk dat ik volstrekt kansloos was tegenover Haar. Zoveel overwicht straalde Zij uit, zo lagen de verhoudingen eigenlijk meteen vast, zo voelde dat. Ze had droeg het haar naar achteren weet ik nog goed, wat haar kracht en dominantie deed uitstralen, en dan……die waanzinnige armen. Ik heb altijd al een zwak gehad voor mooie vrouwen met sterke, stevige en toch zachte armen, maar zoiets als bij deze Diva had ik nog nooit van dichtbij mogen aanschouwen. Die benen trouwens ook…. zooo indrukwekkend sterk en mooi…(jaajaa ik weet het; 200 kg bankdrukken  ..gruwelijk:)  Natuurlijk hadden we een gesprekje ter kennismaking, heerlijk was dat al, al kon ik m’n ogen nauwelijks van vooral die armen afhouden. Toen we eenmaal begonnen waren, weet ik nog dat ik me niet kon beheersen en handen veel te gretig naar haar armen rijkten met de vraag ‘mag ik…’   ‘Je vraagt en doet tegelijk, zo hoort dat niet’ , wees Zij mij streng terecht. Streng maar Zij staat volledig in Haar gelijk, zoals altijd, weet ik nu. 

Nog enkele afspraken volgden, waarbij onze ‘relatie’ of ‘verhouding’ meer en meer vorm en inhoud kreeg, en eigenlijk heel vanzelfsprekend is geworden tot wat die nu is; een Meesteres die heerst over een ondergeschikte, een Diva die een onderkruipsel domineert, een Schrikbewind dat een vlegel eronder houdt. Een Code Rood (Terreurdreiging!) die af en toe langskomt om de orde te handhaven. En ik vind het heeerlijk…. en dan vooral als ik merk dat ik mijn Superieure Bewindvoerster het naar de zin kan maken. Ik doe alles om haar te plezieren, en als dat ook maar een klein beetje lukt, ben ik al dolgelukkig.

Wat ik zo bijzonder vind; ik hoef niks, ik mag niks, Zij bepaalt en Zij zorgt voor mij, en dat voelt zo goed, veilig en vertrouwd…ik hoef alleen maar mezelf te zijn, en mag me laten gaan in al mijn diepe verlangens; niemand kent die zo goed als Zij. Zij alleen weet van mijn stoutste fantasieën. Bij Haar durf ik alles te zeggen op dat gebied, Zij veroordeelt niet en vindt niks raar. Dat zorgzame gaat zover dat zij vrijwel dagelijks aan mij denkt, meestal in de vorm van een berichtje, waarop dan de ene keer wat spannend heen en weer ge-app volgt, en een andere keer een goed gesprek over ik weet niet wat voor onderwerp. Elke keer als m’n telefoon een berichtje van Haar meldt, schiet er een soort schokje van plezierige opwinding door me heen, want zo vaak weet Zij mij te verrassen met weer een spannend idee of een gewaagd plan. En met een humor waarvan ik vaak in bed nog 

 

Ik heb werkelijk geen idee waar deze ‘relatie’ toe gaat leiden en wat er nog voor spannends staat te gebeuren (afgezien dan van de plannen die mijn Diva heeft aangekondigd, maar ook die staan ongetwijfeld bol van de verrassingen), maar ik laat het allemaal op me afkomen in een mengeling van verwachtingsvolle spanning met toch ook zeker knikkende knieën ….

Als ik af en toe maar in je armen (of één arm dan…?) mag verdwijnen, en dom tegen je aan mag kletsen  (‘dat doe je toch al de hele tijd’ )

De Diva en de vlegel…….klinkt goed hè

ps; alleen aan die lekkage…daar moeten we nog ’s iets op vinden hoor; tijdens het schrijven van dit stuk heb ik het wéér niet droog kunnen houden….. diep excuus daarvoor Diva.

 

Story 2: Slaan en strijken

 

Neehee het zou haar niet nog een keer lukken, mij zo totaal te overrompelen zoals bij een eerder bezoek. Door een half uur eerder te komen dan aangekondigd, zodat ik kans-  en weerloos nog onder de douche stond. Dát in geen geval. Nou, dat lukte… braaf zat ik fris gedouched en aangekleed op de bank, klaar voor orders. En maar goed ook, want al snel volgde de instructie; ; ‘als ik bel, zorg je dat je binnen twee minuten bij de auto bent, om mijn koffer te sjouwen’ .  Ook dat lukte, een heerlijk gevoel om mezelf zo nuttig te kunnen maken voor de Diva.

Nog steeds vind ik het een klein wonder dat deze geweldige Dame de moeite neemt om mij te komen bezoeken. Net zoals ik het geweldig opwindend en bijzonder vind om te ervaren dat ik werkelijk niets meer te vertellen heb in mijn eigen huis zodra Frau Schrikbewind de drempel is overgestapt. Ooow zo’n felle en venijnige klap in m’n gezicht, onbetaalbaar, en zó effectief….. ik laat het wel uit m’n domme hoofd om dan nog niet te gehoorzamen…. Of ze grijpt me bij m’n keel met haar sterke handen…. Oeoe dat mist z’n uitwerking ook niet… zo totaal machteloos als ik me dan voel. 

En daarnaast natuurlijk nog het hele arsenaal aan slagwerktuigen. Met daar tussendoor dit keer ook een divers aanbod aan elektrisch speelgoed…. Voor Haar dan, voor mij gaat het veel meer in richting van martelwerktuig… Gekmakend af en toe hoe goed deze Kwelgeest grenzen weet op te zoeken totdat je denkt het echt niet meer aan te kunnen…

Maar naast alle fysieke terreur is misschien het mentale spel nog wel belangrijker. Zij wéet dat ze het heft in handen heeft, dat is volkomen duidelijk. En Zij weet ook dat ik dat weet…. en ik weet dat dan weer….. hè klopt dat nog …  Ooo zo heerlijk om te ervaren dat die machtsverhouding zo goed past bij ons allebei, het is alsof het niet anders kan in ons geval. Zij heeft wel eens gezegd dat ik haar nodig heb, wat zeker zo is, maar ook dat Zij mij nodig heeft…. en dat is een hele mooie gedachte, dat ik me nog ’s op zo’n manier nuttig kan maken voor iemand.

Sinds afgelopen weekend weet ik ook wat de mooiste en meest ideale plek voor mij is om te vertoeven. Aan haar voeten natuurlijk, dat voelt zo goed en vanzelfsprekend, daar zou ik uren, dagen kunnen liggen. En daarnaast zou ik dan heel graag….. .. maar dat mag ik niet, dat weet ik, ik heb niets te willen…. maar àls ik dan nog een plek zou mogen kiezen…..; dan zou ik heel klein willen zijn, en dan kunnen verdwijnen, liggen en slapen in zo’n waanzinnig mooie sterke en zachte arm van de Diva…..daar kan ik van dromen. Ik mocht daar bij Haar laatste bezoek aan snuiven… dan word ik helemaal duizelig van geluk. Die armen zijn zó mooi en sterk en rond en zacht en indrukwekkend… heerlijk 

Bijzonder is natuurlijk ook dat wij niet alleen deze ‘relatie’ met elkaar delen, maar dat wij sinds kort ook muzikaal een duo vormen   En zo leuk om te merken dat de Diva daar echt plezier aan beleeft en de wens heeft viool te leren spelen. Ik vind het echt ontzettend leuk om Haar daarmee op weg te kunnen helpen. En……. het ziet er ook nog ’s zó stijlvol, echt diva-achtig uit, haar te zien met een viool in handen, en haar best zien doen op G, D, A en E snaar. 

En ze wil met mij naar concerten, en uit eten…. Ik denk nog steeds af en toe dat ik droom, of dat ik in een film ben terecht gekomen, zo onverwacht en bijzonder allemaal. Bovendien heeft ze nog tal van andere spannende plannen….. en; ze hoort zelfs mijn stoutste fantasieën aan op het gebied van SM, en denkt mee om die in de praktijk te brengen. Zó spannend en opwindend had ik het me nooit voor kunnen stellen.

 

Story 3: Taxicentrale 

Ja mensen, ik ook. Aangerand waarbij er duidelijk sprake was van machtsmisbruik. En dat nog wel in mijn eigen auto. Nu gaat vast wel de beerput open, door onthullingen van slachtoffers die dit ook hebben meegemaakt. Maar er is één groot verschil; geen van die gebeurtenissen zal zo dol-dwaas-komisch/tragisch zijn geweest als wat ik heb meegemaakt. 

Ik mocht niet aanbellen, maar moest per telefoon laten weten dat ik er was. De Diva kwam er aan, en kwam gezellig naast me zitten in de auto. Gezellig, maar wel met grimmige terreur. Twee nieuwe slagwerktuigen had Schrikbewind aangeschaft, en het leek haar een goed idee om die in de auto op mij uit te proberen. Een latex-fiberglas cane, heerlijk venijnig, en een zwartleren soort plak met rood handvat, ook prettig kennis mee gemaakt 

Al gauw dampte het in de auto door het uitdelen en incasseren van slagen, zodanig dat er ramen erdoor besloegen. Het lukte me nog net om ‘HELP’ op de voorruit te schrijven, maar helaas geen enkele buur die te hulp kwam. Zaten zeker allemaal in het complot. Of nee, ik snap het al, zijn natuurlijk allemaal als de dood voor Terror-Diva. Bang voor represailles. 

Ik mocht iets eten; hoe genereus dacht ik nog in mijn naïviteit. Ik had m’n rijstwafel nog niet half in m’n mond of deze werd door de cane aan gruzelementen geslagen…. puur sadisme toch?

En ik met m’n domme hoofd nog maar steeds het idee hebben; okee dit doorsta ik allemaal wel, om haar te plezieren; straks mag ik met haar mee naar haar huis. Nou, mooi niet dus… ooowww dat komt aan hoor, zoiets. Maar zo werkt dat dus, mindplay; aantrekken en afstoten op het moment dat je dat allerminst verwacht, heel doeltreffend. Maakt je nog maar eens duidelijk hoe de machtsverhouding is tussen mij en de Diva.

Ja het zal ongetwijfeld een heel komisch gezicht zijn geweest, mijn kop achter het raampje toen je wreed van me wegliep. Ik vond het in elk geval een uiterst komische scène. Kan zo meedingen naar een Oscar in de categorie ‘Beste buitenlandse korte komisch/tragische film’. Met speciale vermelding voor ‘beste mannelijk onderkruipsel’ , zo goed gecast was die miezer. Maar ook het Schrikbewind kan meedingen naar de prijzen, sterker nog, die hoort ze allemaal te winnen. Want zij speelde geen rol, nee zij was zichzelf.

Wat het leed van de brute heenzending nog een beetje verzachtte, was dat ik nu weet waar de mooiste serveerster van de Beethovenstraat werkt, en waar de Bachzaal te vinden is; daar ligt een rijk stuk Nederlandse muziekgeschiedenis uit de periode dat daar het Amsterdams Muzieklyceum en het Conservatorium hun plek hadden. Bij jou in de buurt!

 Lijkt je dat niet een heel geschikte locatie voor je debuut als Diva op de viool?

 

Story 4: Toys en lingerie 01-02-2018

 

Lady Hessa Domina (LHD) verwachtte ieder moment een bezoeker met wie ze nog een appeltje te schillen had. De vlerk: hij had het lef gehad om haar tijdens zijn vorige bezoek tegen te spreken over de benaming van haar nieuw speeltje: een "tawse" dacht zij versus een "strap" beweerde hij. Het ging haar eigenlijk niet eens om het gelijk te hebben, maar ze had haar zinnen gezet om het gelijk te krijgen.  En iedereen wie haar ook maar een beetje kende wist dat dat het sein was om stilletjes te verdwijnen. 
 
Speciaal voor de gelegenheid had ze haar zwarte lingerie aangetrokken: een hoog opgesneden body van kant met cups die haar borsten maar ternauwernood konden omvatten. Een paar zwarte kousen maakte haar verschijning uiterst gekleed, terwijl het stukje dijbeen dat juist onbedekt werd gelaten door de kousen buitengewoon opwindend was. Ze keek nog eens in de spiegel en knikte goedkeurend: ze zag er 'smoking hot" uit en de "tease factor' was onmeetbaar hoog. Ze wist zeker dat deze outfit hem zodanig van zijn stuk zou brengen dat hij zijn bijdehandte opmerkingen voorlopig wel achterwege zou laten.  
 
Hoewel ze er in haar lingerie uitzag alsof ze aan de vooravond stond van een intiem samenzijn, was niets minder het geval. Net buiten het zicht van de nietsvermoedende bezoeker waren een aantal artikelen en instrumenten uitgestald die zich slecht lieten rijmen met deze verleidelijke outfit. Zo lagen er canes, alsmede zwepen, tawses, straps, tepelklemmen, boeien en allerlei andersoortig ongerief wat vooral deed denken aan een SM kelder. De sexy verschijning van LHD was dan ook op zijn zachtst gezegd opvallend. 
 
Hij had geSMSt dat hij voor de deur stond en ze liet hem binnen. Ze hoorde dat de adem in zijn keel stokte maar liet niets merken, behalve een flauwe glimlach die om haar lippen krulde. "Jij gaat vandaag zo'n vreselijke spijt krijgen" fluisterde ze in zijn oor "dat je zou willen dat je nooit was opgestaan vanochtend". En met die belofte deed ze de deur achter hem op slot.

 

Story 5 : herluckytoilet  from the uk 

 

Dear Domina,


Good morning to you and i hope You’re having an amazing one.


i just couldn’t resist myself from sending this email as i find myself mesmerised and captivated in remembrance of my session under You. Last evening, i was remembering only You every moment. i hardly slept through the night with imaginations going wild. i can never forget how You ran Your fingers in my hair for a moment before the session. How You made me look into Your eyes and gave me orders and told me who i was. How You made me do it all is beyond me but i know for sure this is very special indeed!

Thanks to You my life has changed and i am even dreaming about trying to eat Your much bigger shit sometime in the future!


You are indeed the only true Domina i have ever seen. So proud to be Your toilet!


Thank You

Your slave trash