Heb jij de stap gezet om mij te contacteren? Dan heb jij 1 stap gezet in mijn kinky wereld. My looks? Mijn haar is lang golvend goudblond en met mijn blauwgroene ogen kijk ik dwars door je heen.

Mijn intelligentie gebruik ik niet alleen om te studeren want om een goede sessie neer te zetten heb je mensenkennis nodig, inlevingsvermogen, creativiteit en geduld. 

 

De verscheidenheid aan slaven is wat Domina zijn voor mij zo interessant maakt. Mijn slaven komen overal vandaan en ieder met hun eigen kijk op bdsm. Mijn voorkeur gaat uit naar degene waar ik echt een klik mee heb. Ik speel niet met iedereen en deze exclusiviteit siert mij.

 

Met mijn mind, body en dominante karakter maak ik jou van mij. Ik speel softe sensuele sessies  of harde sessies zonder genade. Ik pijnig je met een lach op mijn gezicht en beloon je zonder je aan te kijken. I will totally confuse you….. 

In mijn sessie zul jij je helemaal aan mij overgeven en in staat van totale onderdanigheid verkeren.

 

Ben je totaal blanco of al bekend in de BDSM scene? Ik zal je een ervaring geven die jij niet snel zal vergeten. Mijn sessies zijn het leukst als je mij mijn gang laat gaan. Naast mijn jaren ervaring als Domina heb ik ook een hele rijke fantasie en een goed gevoel voor humor. Niks is mij te gek. Voel je niet beschaamd om je fantasieën met mij te delen. 

 

Kortom, ben je op zoek naar een ervaren, discrete Domina die staat voor Sensual, Strict en Safe? Laten wij dan samen een wereld betreden waar andere alleen maar over durven te dromen.

 

Mijn lijst van dingen die ik doe en leuk vind is veel te groot en dus heb ik de voorkeur genomen om een lijst te maken met opties die niet mogelijk zijn.

 

Niet mogelijk in mijn sessies:

 

- Sex

- Roken

- Medical play

- Religieuse rollenspellen